Ihonhoito

Aco

Acon kasvojen- ja vartalonhoitosarja käyttää selkeävaikutteisia raaka-aineita ja välttää tarpeettomia lisäaineita. Sarjaa valmistava pohjoismainen lääkeyritys testaa tuotteensa huolellisesti ja on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille. Acon sarjaan kuuluu myös aurinkotuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Avene

Kaikki Avene-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita löytyy eri ihotyypeille ja sarjassa on huomioitu mm. herkkä ja ärtynyt iho, atooppinen iho, ikääntynyt iho ja couperosa iho.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

CeraVe

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. CeraVe -tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia keramideja, jotka vahvistavat ihonsuojamuuria. CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora-sarja puhtaine ja turvallisine raaka-aineineen sopii herkällekin iholle. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon, ja väriaineita ja keinotekoisia hajusteita on vältetty. Sarja sisältää kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita sekä tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

La Roche-Posay

La Roche-Posay on sarja, joka on suunnattu erityisen herkälle ja ongelmaiselle iholle.Tuotteiden raaka-aineet on valittu niin, että ne ovat mahdollisimman hyvin siedettyjä ja turvallisia käytössä. Sarjasta löydät tuotteet ihon jokapäiväiseen hoitoon ja auringolta suojautumiseen, myös lapsille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Vichy

Vichyn hygienia- ja ihonhoitotuotesarja perustuu aktiivisten aineiden ohella mineraali- ja hivenainepitoiseen Thermal Spa-lähdeveteen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia. Monipuolinen tuotesarja sisältää eri ihotyypeille sopivia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, auringonsuojatuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »