Ihonhoito

Aco

Acon kasvojen- ja vartalonhoitosarja käyttää selkeävaikutteisia raaka-aineita ja välttää tarpeettomia lisäaineita. Sarjaa valmistava pohjoismainen lääkeyritys testaa tuotteensa huolellisesti ja on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille. Acon sarjaan kuuluu myös aurinkotuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Avene

Kaikki Avene-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita löytyy eri ihotyypeille ja sarjassa on huomioitu mm. herkkä ja ärtynyt iho, atooppinen iho, ikääntynyt iho ja couperosa iho.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Bottega Verde

Luonnollista kauneutta Italiasta. Bottega Verde on saanut alkunsa Italiasta, Toscanan auringon alta. Suurin osa raaka-ainesta on luomutuotettuja ja kasvatetaan heidän omilla maillaan Italiassa. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti.

 

CeraVe

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. CeraVe -tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia keramideja, jotka vahvistavat ihonsuojamuuria. CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora-sarja puhtaine ja turvallisine raaka-aineineen sopii herkällekin iholle. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon, ja väriaineita ja keinotekoisia hajusteita on vältetty. Sarja sisältää kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita sekä tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

La Roche-Posay

La Roche-Posay on sarja, joka on suunnattu erityisen herkälle ja ongelmaiselle iholle.Tuotteiden raaka-aineet on valittu niin, että ne ovat mahdollisimman hyvin siedettyjä ja turvallisia käytössä. Sarjasta löydät tuotteet ihon jokapäiväiseen hoitoon ja auringolta suojautumiseen, myös lapsille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Vichy

Vichyn hygienia- ja ihonhoitotuotesarja perustuu aktiivisten aineiden ohella mineraali- ja hivenainepitoiseen Thermal Spa-lähdeveteen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia. Monipuolinen tuotesarja sisältää eri ihotyypeille sopivia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, auringonsuojatuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »