Ihonhoito

Louis Widmer [Poistomyynti] Edullisia tarjouksia!

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Aco

Acon kasvojen- ja vartalonhoitosarja käyttää selkeävaikutteisia raaka-aineita ja välttää tarpeettomia lisäaineita. Sarjaa valmistava pohjoismainen lääkeyritys testaa tuotteensa huolellisesti ja on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille. Acon sarjaan kuuluu myös aurinkotuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik Finland

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteisssa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Avene

Kaikki Avene-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita löytyy eri ihotyypeille ja sarjassa on huomioitu mm. herkkä ja ärtynyt iho, atooppinen iho, ikääntynyt iho ja couperosa iho.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Favora

Suomalainen Favora-sarja puhtaine ja turvallisine raaka-aineineen sopii herkällekin iholle. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon, ja väriaineita ja keinotekoisia hajusteita on vältetty. Sarja sisältää kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita sekä tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

It´s Skin

It’S SKIN on korealainen ihonhoitomerkki, joka yhdistää tieteelliset koostumukset luonnon tehoaineisiin. It’S SKIN käyttää tuotteissaan hyvin siedettyjä koostumuksia, jotka on luotu käyttäen edistyksellistä teknologiaa. Kaikki It’S SKIN -tuotteet ovat ihotautilääkärien testaamia, mikä takaa niiden ainesosien puhtauden ja laadun sekä varmistaa niiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille

 

La Roche-Posay

La Roche-Posay on sarja, joka on suunnattu erityisen herkälle ja ongelmaiselle iholle.Tuotteiden raaka-aineet on valittu niin, että ne ovat mahdollisimman hyvin siedettyjä ja turvallisia käytössä.

Sarjasta löydät tuotteet ihon jokapäiväiseen hoitoon ja auringolta suojautumiseen, myös lapsille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Vichy

Vichyn hygienia- ja ihonhoitotuotesarja perustuu aktiivisten aineiden ohella mineraali- ja hivenainepitoiseen Thermal Spa-lähdeveteen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia. Monipuolinen tuotesarja sisältää eri ihotyypeille sopivia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, auringonsuojatuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »