Apteekin palvelut

Tapuli Apteekki palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti ja luotettavasti. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua kaikkien apteekkituotteiden valinnassa ja käytössä.

Avainasiakkuus kannattaa

Avainasiakkaanamme voit hyödyntää monia rahanarvoisia etuja. Liity avainasiakkaaksi Tapuliapteekissa tai täytä liittymislomake verkossa.

Annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelu auttaa erityisesti iäkkäitä ihmisiä selviytymään päivittäisestä lääkehoidostaan kotona. Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhteistyössä lääkärin kanssa. Lue lisää apteekin annosjakelupalvelusta >>

Pakkaamme lääkkeet annoskohtaisesti ottojärjestykseen kahden viikon eriin. Annosjakelu maksaa 8,50 euroa/viikko. Kysy lisätietoja apteekista tai lue lisää aiheesta osoitteessa oma-annos.fi

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Oletko epävarma lääkkeiden ottoajoista tai yhteensopivuudesta? Epäiletkö lääkehaittoja?

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille. Maksullinen lisäpalvelu.

Reseptien uusiminen

Asioidessasi paikan päällä apteekkimme voi lähettää lääkärille uusimispyynnön vanhentuneista resepteistä tietyin ehdoin 3€:n hintaan. Uusimispyynnön voi myös lähettää itse Kanta.fi -palvelun avulla.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

Lajittele lääkkeet näin:

  • Poista tabletit alkuperäispakkauksista ja pakkaa ne läpinäkyvään muovipussiin
  • Elohopeakuumemittarit erillään
  • Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan
  • Jodia sisältävät lääkkeet erillään
  • Ruiskut ja neulat erillään

Apteekki ottaa vastaan ainoastaan lääkejätteitä ja elohopeaa sisältäviä kuumemittareita sekä ruiskuja ja neuloja. Apteekki ei ota vastaan muita jätteitä (esim. kemikaaleja, hiuslakkapulloja, paristokäyttöisiä kuumemittareita tai muita sähkölaitteita, paristoja ym.).

Hyödylliset terveyslinkit

Kela
Terveyskeskus
Lääkeopas
sairaslapsi.com
rokote.fi
Kanta