Jalkahoito & Hieronta

Koulutettu jalkahoitaja Eija Heikkinen palvelee pisteessämme joka torstai ajanvarauksella kello 13 – 19 välisenä aikana. Hemmotteluhoitoja itselle, tai toiselle lahjaksi! Ajan voit varata soittamalla apteekkiin numeroon (09) 386 7986.

TOISTAISEKSI koronan takia jalkahoitaja ei ota asiakkaita vastaan apteekillamme. Vastaanottoa hän pitää Siltämäen hoitolassa sekä voit myös sopia mahdollisesta kotikäynnistä.

Jalkahoitaja Eija Heikkinen
p. 040 746 9591

Hinnasto

 

Jalkahoito

Jalkojen terveydestä huolehtiminen kannattaa aloittaa ajoissa. Jalkojen ongelmat vaikuttavat koko kehon toimintakykyyn ja terveyteen. Erityisen tärkeää jalkojenhoito on esimerkiksi diabeetikoille, joilla on sairaudesta johtuen kohonnut riski erilaisiin ongelmiin jalkojen terveyden kanssa. Ongelmien hoidossa ammattilaisen asiantuntemus on korvaamaton apu, joten jalkahoidossa kannattaa käydä säännöllisesti. Koulutettu jalkahoitaja arvioi hoidon tarpeen, neuvoo itsehoidon suhteen ja ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon.

 

Hieronta

Hieronnalla on useita kehon toiminnan kannalta tärkeitä fysiologisia vaikutuksia. Hieronnalla pyritään huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista. Yhdeksi hieronnan suurimmista hyödyistä mielletään sen vaikutus lihaskudokseen. Töiden tekeminen ja liikuntaharrastukset saattavat aiheuttaa lihaksissa kiristymistä ja kovettumista. Tällöin lihaksen aineenvaihdunta hidastuu, mistä voi syntyä särkytiloja kehoon. Hieronnan yhtenä tarkoituksena on rentouttaa juuri tällaisessa tilassa olevia lihaksia. Useimmat hieronnassa käyneet ovat varmasti huomanneet sen lihaksistoa rentouttavan vaikutuksen.